First topic message reminder :
Ja spavam.Budi me budilnik ZRRRRRRRRRRRRRR!!!Ja ustajem kao navijena.Sva sam osamucena.Osamuceno kazem.
-Sta...Sta je bilo...
Ponovo padam na krevet i balavim.Derem se.
-Ko je navio budilnik ovako rano.Zar nije vikend?
Moja majka nije bas vesela mnogo.Grubo kaze.
-Kakav vikend!?Ponedeljak je!
Ja ustajem iz kreveta kao munja,otvaram sirom oci i viknem!
-Ponedeljak!!!
Brzo ustajem iz kreveta.Vadiim odelo iz ormara.Brzo se oblacim.Brzo grabim ranac,pakujem knjige,ulazim u kupatilo da brzo operem zube.Moja majka ulazi smoreno u kupatilo i smoreno kaze.
-Ne zaboravi da se umijes,sredis lice,pregledas domaci,malo ucis...Dalje nisam ni slusala,samo sam rekla.
-Naravno,sve cu to obaviti.
Mnogo mrzim kad mi majka tako zvoca.U sebi kazem.
-Nemam ja vremena za sve to.
Majka me je kao cula i rekla.
-Imas vremena za sve,pogledaj u sat.
Sa sve cetkicom u usta uhvatila sam budilnik i od cudjenja mi je cetkica ispala iz usta.LOL.Bilo je 5:15!Ja sam htela da poludim.Mislila sam da je 7:00,a ono...Uzela sam cetkicu,oprala je i vratila je tu gde stoji.Uzela sam ajlajner,stavila ga i malo sjaja.Stavila sam i maskaru.Obukla sam jednu crnu tesnu majcu na goli pupak(ne bas skroz goli)i jedne tesni sorc.Ubula sam crne starke i sela na stolicu za kompjuter.Malo sam surfovala po internetu.Naisla sam na nesto o nekom cudnom coveku,pisalo je da ima 14 godina.Jako je licio na Jack-a.Taman sam mislila da klikne da vidim nesto vise o njemu ono...Moja majka viknu.
-Zakasnices u skolu Sofky!
Ovo je bilo cudno.Nikad me nije zvala Sofky.Ja sam pogledala u budilnik.Covece!Bilo je 7:00.Brzo sam zgrabila torbu i izjurila iz kuce.Viknula sam majki.
-Otisla sam u skolu!
Ona mi je viknula.
-Srecno na testu iz matematike!
Ja sam se zakopala u mestu.Zaboravila sam na test iz matematike!Rekla sam naglas.
-Sta da radim!?
Odjednom se niotkuda stvorio Jack.Rekao je.
-Sta je bilo Soffy?
Ukopala sam se u mestu.Mucala sam.
-Ja...ja...
Ko zeli nastavak?