♥.Tangled.Forever.♥ Admin
Broj poruka : 1823 3D poeni: : 92999 Datum upisa : 01.10.2012 Lokacija : In the 3D Movie
| Naslov: Makina grafika Pet Okt 05, 2012 10:47 am | |
| ♥Pa dobrodosli u moju grafiku,radim♥
♥Avatare♥ ♥Potpise♥ ♥Natpise♥ ♥Setove♥ ♥Efekte na slikama♥ ♥Ukrasne slike♥ ♥Dizajne za forum(Ne radim Punbb)♥ ♥I ovo♥ ♥Npr.ⓝⓐⓣⓐⓛⓘⓙⓐ ili ⓢⓞⓕⓕⓨ♥ ♥Mini-potpise♥ ♥PNG slike♥♥(Ne mogu nesto pretesko♥ ♥Pravim nove WINX vile♥ ♥Colorovere♥ ♥Uredjujem slike♥
♥Pravila moje grafike♥
♥Nema kradje mojih radova♥ ♥Molim ne pozurujte jer ostadoste bez narudzbe♥ ♥Ako vam se ne svidja pitajte da uradim opet♥ ♥Ako sam vam rekla da mi Photoshop nije u redu sacekajte. ♥Ako zelite narudzbu obavezno ispunite kod♥ ♥Nije toliko vazno dati mi slike,ali je pozeljno♥
♥Obavestenja♥
♥Ako mi date malu sliku potpis ili rad ce biti ruzan♥ ♥Ja ako nadjem bolje slike,necu uzeti vasu nego neku drugu♥ ♥Ja ne radim bas najbolje i zato molim kritikujte sa razmerama.
Kod: ♥Zelim♥ ♥Boja♥ ♥Text♥ ♥Boja texta♥ ♥Velicina♥ ♥Slike♥ ♥Jos nesto♥ | |
|
xixić.♥
Broj poruka : 13 3D poeni: : 88513 Datum upisa : 15.10.2012 Lokacija : Zemlja?
| Naslov: Re: Makina grafika Sre Okt 17, 2012 1:37 am | |
| ♥Zelim♥ Potpis ♥Boja♥ Orginal ♥Text♥ Believe in love ♥Boja texta♥ Bijela ♥Velicina♥ 400x200 ♥Slike♥ ♥Jos nesto♥ ništa | |
|
Oću da rešimo svađu! ODRS
Broj poruka : 386 3D poeni: : 89553 Datum upisa : 11.10.2012 Lokacija : U normalnom svetu, ne tamo gde Natalija sere, jebote
| Naslov: Re: Makina grafika Sre Okt 24, 2012 11:41 pm | |
| Necu da ti narucim! Odvratno radis! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Makina grafika | |
| |
|