♥.Tangled.Forever.♥ Admin
Broj poruka : 1823 3D poeni: : 92999 Datum upisa : 01.10.2012 Lokacija : In the 3D Movie
| Naslov: Re: Ultra tinejdzerka Pon Okt 15, 2012 4:44 am | |
| Evo ga,mada je kratak. Necu vam reci datum,davno sam prestala da brojim godine i dane.Ovde gore sve je lepse.Ovde preovladava moja omiljena boja,bela.Mogu da letim,hahaha,zvuci neverovatno ali istinito.Mislim,ja sam u raju.Da li sam to zasluzila to zna neko ko me je ovde poslao.A znate li sta radim svaki dan?Silazim kao duh,niko me ne vidi,ja sidjem i gledam,majku,oca,sestru i brata.Tada se rastuzim kada ih vidim nesrecne.Ponekad im masem i derem se,mada je neuspesno.Oni ne mogu ni da me vide ni cuju.Da bar mogu da se igram sa zivotinjama,mada,one me vide,samo ljudi ne mogu,ali one se plase cim me vide.Ali zato volim da se ljuljam xD.Mislim da propadam kroz ljuljasku xD.Ali imam problem sta god da pokusam da uzmem prodje mi kroz ruku ili telo,ali kada nesto uspem da uzmem kada ljudi to vide dolaze ovde zacudjeni i masu mi kroz telo xD.O ne!Vreme je za rucak gore,moram da idem,vidimo se.....pa.....hmmm......ne znam za koliko,verovatno nikad! | |
|
ZoeDrake Admin
Broj poruka : 328 3D poeni: : 89203 Datum upisa : 03.10.2012
| Naslov: Re: Ultra tinejdzerka Pon Okt 15, 2012 4:46 am | |
| Odlican je | |
|
♥.Tangled.Forever.♥ Admin
Broj poruka : 1823 3D poeni: : 92999 Datum upisa : 01.10.2012 Lokacija : In the 3D Movie
| Naslov: Re: Ultra tinejdzerka Pon Okt 15, 2012 4:49 am | |
| Hvala,hvala,hvala svima dragi citaoci ove price! | |
|
Oću da rešimo svađu! ODRS
Broj poruka : 386 3D poeni: : 89553 Datum upisa : 11.10.2012 Lokacija : U normalnom svetu, ne tamo gde Natalija sere, jebote
| Naslov: Re: Ultra tinejdzerka Sre Okt 24, 2012 11:26 pm | |
| Jao kako glupo! Nista gluplje nisam citala! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ultra tinejdzerka | |
| |
|