| Smisljamo zajednicki text | |
|
+3.*In the sky*. Emma Aurora Cłarke ♥.Tangled.Forever.♥ 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
♥.Tangled.Forever.♥ Admin
Broj poruka : 1823 3D poeni: : 92999 Datum upisa : 01.10.2012 Lokacija : In the 3D Movie
| Naslov: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 9:54 pm | |
| Evo ovako,ja zapocnem neki text,a vi ga produzavate recenicom,ili dve,zajedno smidljamo neki duuuuuugacak text,evo pocinjem!
Mi | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
Broj poruka : 596 3D poeni: : 88793 Datum upisa : 03.10.2012
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1823 3D poeni: : 92999 Datum upisa : 01.10.2012 Lokacija : In the 3D Movie
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 9:56 pm | |
| Valjda treba jedna reč?
Mi smo najluđa deca... | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:00 pm | |
| Ne ne mora rec,bilo koliko,mozes i 10 recenica ako zelis.
Mi smo najludja deca na | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:01 pm | |
| Neka, više ćemo poštati ako bude jedna reč! xD Mi smo najluđa deca na planeti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:04 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti.Najvise | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:12 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:14 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:19 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:22 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"?Na tom takmicenju smo trebali | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:26 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:27 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona.I trebale smo da ostenemo budne celu noc.Ja jesam,uz kompjuter,ali Antonina | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:29 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV! | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:34 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takodje pobedila na takmicenju tehnologije! | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:37 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:38 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici.Ja sma takodje(Maka)pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji!Ponosim se sobom! | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:42 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Pet Okt 12, 2012 10:53 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoc od Make,ali joj Maka nije pruzala pomoc. | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Sub Okt 13, 2012 9:18 am | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoć od Make, ali joj Maka nije pružala pomoć. Na kraju sam se sama digla na noge! Kada je Maka propala i molila me da joj pomognem bacila sam je kroz prozor | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Sub Okt 13, 2012 10:40 am | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoć od Make, ali joj Maka nije pružala pomoć. Na kraju sam se sama digla na noge! Kada je Maka propala i molila me da joj pomognem bacila sam je kroz prozor.Onda je Maka postala jako popularna i naredjivala svima a i Antonini,ali su se na kraju pomirile i otisle na more. | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Sub Okt 13, 2012 7:15 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoć od Make, ali joj Maka nije pružala pomoć. Na kraju sam se sama digla na noge! Kada je Maka propala i molila me da joj pomognem bacila sam je kroz prozor. Onda je Maka postala jako popularna i naređivala svima a i Antonini, ali su se na kraju pomirile i otišle na more. Pre pomirenja Antonina, ja, sam je šutnula kroz prozor, a posle toga smo otišle na more u "znak pomirenja" i pošto smo lude, gledale smo Pepu pig na TV-u i obe smo se slagale da je to najj crtać na svetu! Nismo lagale! Tako smo pobedile za najluđe na svetu!!! | |
|
| |
.*In the sky*.
Broj poruka : 65 3D poeni: : 88707 Datum upisa : 11.10.2012
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Sub Okt 13, 2012 8:00 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoć od Make, ali joj Maka nije pružala pomoć. Na kraju sam se sama digla na noge! Kada je Maka propala i molila me da joj pomognem bacila sam je kroz prozor. Onda je Maka postala jako popularna i naređivala svima a i Antonini, ali su se na kraju pomirile i otišle na more. Pre pomirenja Antonina, ja, sam je šutnula kroz prozor, a posle toga smo otišle na more u "znak pomirenja" i pošto smo lude, gledale smo Pepu pig na TV-u i obe smo se slagale da je to najj crtać na svetu! Nismo lagale! Tako smo pobedile za najluđe na svetu!!!Onda sam se pojavila Bojana(ja)I volela je da se druzi sa njima,ali je nisu primale udrustvo,jer je volela sladoled. | |
|
| |
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Sub Okt 13, 2012 8:38 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoć od Make, ali joj Maka nije pružala pomoć. Na kraju sam se sama digla na noge! Kada je Maka propala i molila me da joj pomognem bacila sam je kroz prozor. Onda je Maka postala jako popularna i naređivala svima a i Antonini, ali su se na kraju pomirile i otišle na more. Pre pomirenja Antonina, ja, sam je šutnula kroz prozor, a posle toga smo otišle na more u "znak pomirenja" i pošto smo lude, gledale smo Pepu pig na TV-u i obe smo se slagale da je to najj crtać na svetu! Nismo lagale! Tako smo pobedile za najluđe na svetu!!!Onda sam se pojavila Bojana(ja)I volela je da se druzi sa njima,ali je nisu primale udrustvo,jer je volela sladoled.Na kraju su joj dale jer je rekla da ne voli sladoled.Sve zajedno su jele meso. | |
|
| |
Emma Aurora Cłarke Admin
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text Sub Okt 13, 2012 8:50 pm | |
| Mi smo najluđa deca na planeti. Najviše su lude Maka i Antonina. xD Da li ste znali da smo bile prve u školi na takmičenju "Najluđe"? Na tom takmičenju smo trebale da glumimo slona. I trebale smo da ostenemo budne celu noć. Ja jesam, uz kompjuter, ali Antonina je ostala budna uz TV!Maka tj. ja sam takođe pobedila na takmicčnju tehnologije! Ali ja Antonina sam pobedila na takmičenju u pevanju, glumi, muzici. Ja sam takođe(Maka) pobedila i postala najpopularnija 3D animatorka u zemlji! Ponosim se sobom! Ali za to vreme, ja, Antonina, sam postala najbolja glumica na svetu!Onda je Antonina propala i trazila pomoć od Make, ali joj Maka nije pružala pomoć. Na kraju sam se sama digla na noge! Kada je Maka propala i molila me da joj pomognem bacila sam je kroz prozor. Onda je Maka postala jako popularna i naređivala svima a i Antonini, ali su se na kraju pomirile i otišle na more. Pre pomirenja Antonina, ja, sam je šutnula kroz prozor, a posle toga smo otišle na more u "znak pomirenja" i pošto smo lude, gledale smo Pepu pig na TV-u i obe smo se slagale da je to najj crtać na svetu! Nismo lagale! Tako smo pobedile za najluđe na svetu!!! Onda sam se pojavila Bojana(ja) i volela je da se druži sa njima, ali je nisu primale u društvo, jer je volela sladoled. Na kraju su joj dale jer je rekla da ne voli sladoled. Sve zajedno su jele meso. Onda su videle jednu mačku debelu, preslatku, mekanu, i dali su joj ime Lili. Onda su nju pojeli, a Antonini je bilo žao jadne mace!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smisljamo zajednicki text | |
| |
|
| |
| Smisljamo zajednicki text | |
|